Når du er utro... | Klinik P Skip to content

Når du er utro…

Utro

Du har med garanti før hørt:
’’Du må ikke blande hudpleje serier på kryds og tværs, for så bliver din hud stresset’’

Jeg er personligt ikke enig… Jeg tror ikke på at din hud siger: ’’hov.. der var lidt Nimue der, lidt Daphin her og noget helt 3. der… Nu slår jeg helt ud af stress’’

MEN… Jeg ser ofte at når man starter på ny hudplejeserie eller på et nyt aktivt produkt, så kan huden sagtens reagerer ved at slå ud med bumser og irritationer i forskellig grad, men det er altså kun for en periode, til huden har udskilt det skidt og skrammel der nu engang skal af med.

Hvad mener du så lige med overskriften Pernille?? 🙂

Jamen, der hvor jeg egentlig vil hen er…. At når jeg har en kunde i et forløb hvor vi intensivt arbejder på at få huden i bedring, så er det vigtigt for mig at jeg ved præcis ved hvad du putter i ansigtet derhjemme for at jeg kan sige ’’de bliver skide godt det her’’

’’Åh.. jeg er bare SÅ glad for de produkter jeg har og de virker’’

Der findes mange lækre og effektive produkter som virker på den ene eller anden måde, på de forskellige hudproblemer, samt mange gode råd omkring hvad god hudpleje er lige netop for din hud. Men når du så kommer hos mig, til min skønhedsklinik, så har jeg en forventning om at du som kunde har tillid til at, jeg som eksperten vil det bedste for dig og din hud. Så når jeg præsenterer de produkter jeg har i klinikken, er det fordi jeg ved at lige præcis dé produkter vil kunne afhjælpe de hudproblemer du gerne vil have løst.

Når du så kommer til mig og siger at de produkter du i forvejen har, bare fungerer super duper for din hud, så er det svært at gennemskue hvorfor du kommer her til mig. For hvorfor er problemet der, hvis du siger de virker? 😉

MEN hvis du er din hudpleje utro:

  • Har jeg ikke en jordisk chance for at vide hvordan resultaterne bliver.
  • Kan jeg ikke vide hvorfor din hud tager såååå lang tid om at komme i bedring.
    For hvis du bruger et produkt som stikker fuldstændig modsat af hvor jeg gerne vil hen med din hud, forsinker det resultaterne. Hvis du bruger et eller flere produkter som indeholder noget ’’bras’’ som får din hud til at reagerer fuldstændig åndsvagt, kan jeg heller ikke stå inde for det.
  • Hvis du for en allergisk reaktion overfor et bestemt virkestof, bliver det kompliceret at lave en udelukkelsesmetode fordi jeg ikke ved alt om alle produkter i hele verden.


Ja som du kan forstå, så gør det MIT arbejde mere besværligt og din tilfredshed vil muligvis også bliver forringet..

Har I forstået min pointe?? Ellers så ring lige 🙂

Her har vi altid et smil på læben.
ALLE er velkomne!