Om os | Klinik P Skip to content

Ansigterne bag Klinik P

Pernille

Mit navn er Pernille og jeg har været i skønhedsbranchen siden 2011.

Jeg startede vejen hertil med at uddanne mig som Kosmetolog og sidenhen taget uddannelsen som Negletekniker, Vippetekniker og Frisør stylist.

Disse uddannelser gør at jeg vider bredt i faget, og viser at jeg faktisk også er lidt nørdet.

Jeg har sideløbende været på et utal af kurser og jeg gør stadig mit ypperste, for hele tiden at være opdateret så jeg kan yde mit bedste for dig, som klient.

Elbæk

Jeg hedder (også) Pernille, men går under navnet “Elbæk” på klinikken. 

Jeg har været i skønhedsbranchen siden 2008. Efter et hav af de “almindelige” uddannelser indenfor feltet, har jeg specialiseret mig for holistisk behandlingsformer. Det gør, at du i dine behandlinger oplever mere ro, og mine hænder kan simpelthen ikke lade være med, at tilføje mere massage. Måske også derfor jeg går under navnet “hende nusseren”. Den holistiske verden, er et stort sammenspil mellem ansigt og krop, og energi.

Jeg gør alt, for hele tiden at dygtigere mig, og være forrest i feltet, så jeg sørger for at opdatere mig jævnligt med kurser, uddannelser og har senest tilføjet kosmetisk ansigtsakupunktur til listen. 

AFBUD

Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte behandling, enten online, på telefon, sms eller mail – ellers opkræves 50% af behandlingspris.
Ved udeblivelse skal det fulde beløb betales inden at en ny tid kan bestilles.

KONTAKT

Har du spørgsmål til nogle af behandlingerne, booking eller andet er du velkommen til at kontakte os på Tlf.: 9123 0141 eller på info@klinikp.dk

Vi bestræber mig på at svare dig hurtigst muligt.

GAVEKORT

Et gavekort til Klinik P er det perfekte til en man ønsker at forkæle.

Gavekortet kan laves på en behandling eller på et bestemt beløb og vi pakker det selvfølgelig flot ind.

Ønsker du at købe et gavekort kan du kontakte os på Tlf.: 9123 0141 eller kig ind forbi klinikken.

VIDEOREKLAME

RADIOREKLAME