Har du tid til at skide, har du også tid til at rense hud! | Klinik P Skip to content

Har du tid til at skide, har du også tid til at rense hud!

Pernille_hud

Den kom lige fra hoften 😁

Det er sååå vigtigt at du renser din hud! Intet mindre end 2 gange dagligt!

DU MÅ DA VÆRE BIMS PERNILLE – DET HAR JEG DA IKKE TID TIL! Øøøøeh jo, det har du! Det handler ganske enkelt om priortering! Så hvis du ønsker dig en sund og smuk hud, så er afrens dit første step til dine hudproblemer.

Du renser din hud om aftenen, for at få alt din makeup af, og for at få renset skidt og snavs væk, som kommer susende på din hud hver evig eneste dag. Vi ved alle at vi har et belastende miljø, og den belastning er en killer for din hud, hvis ikke du passer på den, og afrensningen er altså ret så uundværlig for at forebygge mod den for tidlig ældende ’rosin hud’.

’’Jeg bruger ingen makeup, så vand er helt super.’’ Du skal altså stadig rense huden – husk alt den snavs som sætter sig i porerne, og så kan du godt byde hudormene velkommen 😊

Efter dine 8 timers skønhedssøvn, er det tid til at rense huden igen. Du både sveder og savler om natten, så det skal ganske enkelt også renses af huden, inden dine tilstopninger og hudorme inviterer sig selv.

Jeg vil anbefale at du dobbeltrenser din hud, både morgen OG aften, for at være sikker på at huden er fuldstændig ren og afrenset, inden du påfører dine aktive plejeprodukter. Hvis du oplever at dit vat stadigt er snavset når du bruger din conditioner, så halter det med din afrensning og det bliver en ommer 😊

Som alle mine kunder ved, så er jeg BIG FAN af Nimue. De har sjovt nok også min yndlingsrens. ‘’Cleansning Gel’’ Den indeholder 1,4% AHA (frugtsyre) og vitaminer som beskytter huden mod forurening. Bare dét ene step, mærker du huden er mere blød og fugtet. Huden bliver tip top ren inden jeg putter resten af min hudpleje på huden.

Whats not to like?

Så hvis du har tid til at sidde på dit lokum og måske endda har tid til at hygge så længe at du får wc streger på dine lår, så har du også tid til at rense din hud!

Her har vi altid et smil på læben.
ALLE er velkomne!