Selv den mest skeptiske kunde måtte bøje sig I støvet!! | Klinik P Skip to content

Selv den mest skeptiske kunde måtte bøje sig I støvet!!

Hér udtaler min søde, fantastiske og ikke mindst SKEPTISKE kunde, Mette Asp Kristensen, hvordan hun måtte bøje sig i støvet for både Nimue og Beauty Angel!

Jeg er af Pernille blevet spurgt om jeg ikke ville skrive et lille indlæg, om hvordan hun fik mig overbevist om, at det rent faktisk nytter at gøre noget ved ens hud, og hele pleje elementet omkring det, da jeg altid har været skeptisk omkring hele wellness industrien.

Jeg har i en længere periode gået ved Pernille for at få ordnet mine negle. I den forbindelse snakker vi altid frem og tilbage om løst og fast. Under en af mine tider spørger jeg hende ind til det her beauty angel lys. For helt ærligt, hvor langt ude lyder det ikke lige, at lys skulle kunne gå ind og fremme opbygningen af ens hud?!

Jeg syntes helt seriøst at apparatet ligner et ansigstsolarie, og jeg er altid blevet tudet ørene fulde af, at solarie ikke er godt for ens hud, så hvordan skulle det her lys kunne gøre noget godt for huden?

Men faglig kyndig som Pernille jo er, får hun forklaret meget grundigt, at lyset i bueaty angel går ind og arbejder med det dybereliggende i huden, og derfor genopbygger cellerne indefra.

Samtidig minder hun mig om, at det naturligvis er vigtigt med daglig pleje af huden, da det ellers ikke hjælper noget at reparere indefra, hvis der ikke bliver taget hånd om huden udefra. Og da hun sælger de lækreste produkter fra Nimue, er det klart at hun anbefaler brugen af disse.

Produkterne ligger i den dyre ende af skalaen, så jeg var først tøvende ved at invistere i dem. Mest fordi jeg altid har været en mega stor knold til at tage mig af min hud. Og igen, så har jeg bare altid haft mega svært ved at tror på hele det her “hokus pokus” med, at nogle produkter skulle kunne hjælpe på huden når andre ikke gør.

Jeg bøvler selv med meget tør hud, især her i vintermånederne og havde på daværende tidspunkt ikke fundet nogle cremer der havde kunnet hjælpe.

Da der var julemesse i Arena syd i efteråret kom jeg forbi Pernilles stand, hvor hun havde en masse af hendes produkter og hendes beauty angel maskine med. Hun kørte med nogle procenter hvis man købte produkter på standen den dag, så jeg tænkte at jeg ville købe den startpakke hun sælger, for der var det hele i og prisen var egentlig fornuftigt nok til at starte med. Samtidig prøvede jeg 10 min beauty angel lys, bare fordi hun tilbød det 🙂

Selvom jeg var meget skeptisk omkring lyset, må jeg seriøst overgive mig og indrømme, at bare efter 10 min i maskinen, kunne jeg tydeligt mærke forskel på min hud. Den var vildt varm, men på en behagelig måde, og allerede dagen efter kunne jeg begynde at se, at nogle af de helt fine linjer ved øjnene var formindsket.

Samtidig begyndte jeg naturligvis at bruge de produkter jeg havde købt.

Det første stykke tid mærkede jeg ingen forskel, andet end et mindre udbrud af urenheder i huden – længe leve forsinket teenage hud der lige brød frem. Det var ikke lige det fedeste, men nå, man kan da heldigvis klare meget med makeup 😉

Men efter ca 10 dage, begyndte jeg at mærke tydelige ændringer i min hud. Den var slet ikke så tør mere, og de tydelige porrer der var på kinder og ved næsen var synligt forsvundet.

Nu har jeg brugt serien i knap 2,5 måned og der er ingen tvivl; det er det bedste jeg har gjort for min hud. Joh vist, jeg bryder stadig ud med urenheder i ny og næ, men jeg er bestemt ikke så rød i huden mere, og de tørre plamager på kinder og i panden er fuldstændig væk.

Og jeg er ikke fantastisk med brugen. Jeg magter nogle gange ikke hele seancen (som nok kun tager 5 min sammenlagt), da jeg simpelthen er for doven. Og ja, jeg tror jeg har brugt det eksfolierende produkt en håndfuld gange, men alligevel arter min hud sig bare så lækkert. Og i og med at produkterne er så drøje, skal man stort set ikke bruge noget, for at opnå resultater. Den lille prøve pakke jeg købte til at starte med, holdte i over 1 måned – nogle produkter længere end andre. Så ud fra min optik, er det klar værd at invistere lidt i sig selv en gang imellem, og de her produkt er virkelig et godt sted at starte 🙂

Derudover tiltaler det mig også meget, at hele serien fra Nimue kun kan købes ved autoriserede behandlere. Dvs du får en kyndig vejledning før brug, og det er ikke en producent der sidder bag ved, og spytter produkterne ud til alle distributionskanaler, for at tjene mest muligt. De har virkelig tænkt over deres produkter, og det virker for mig mere reelt, end produkter man kan købe på samtlige webshops i Dk.

Og bare lige som lille side notits, så læste jeg for et par uger siden, at Nimues produkter havde været med i en stor international test, hvor de testede forskellige produkter og brands, for indhold af mikroplast, og ingen af Nimues produkter indeholdte nogle former for det – det er da egentlig også ret lækker at vide, ikke?! 🙂

Mvh Mette Asp Kristensen

Her har vi altid et smil på læben.
ALLE er velkomne!