Minus på søvn kontoen… | Klinik P Skip to content

Minus på søvn kontoen…

– er din direkte invitation til festen, med hudproblemer..
De fleste mennesker ved, at søvn er vigtigt. Søvnen er nødvendig for din generelle velbefindende! Dine organer har brug for den, din hjerne, dit immunforsvar og ja – din hud!

Det er ikke den ene nat, hvor vinen har taget lidt over og klokken har passeret midnat. Nej det handler om den større søvnunderskud du får hver nat! Hvis IKKE du prioritere de anbefalede 7 timers skønhedssøvn, viser de kloge menneskers undersøgelser at:

  • Din hud ældes merkant hurtigere
  • Hudtonen bliver grålig og mere uens
  • Der er større tendens til urenheder
  • Fugtbarrieren i huden udtørre
  • Giver mørke rander under øjnene

…. Og hvorfor så det??

– fordi når du ligger og sover, har huden endelig fred og ro til at regenerere sig. Det fine ord ’’REM-søvn’’ er den fase i din skønhedssøvn hvor kroppens celler reparerer og gendanner sig selv. Den søvnfase glipper for de mennesker som laver minus på søvnkontoen hver nat…. Ergo, du får en direkte invitation til de ovenstående punkter.

Jeg har set det med mine egne øjne MANGE GANGE! De kunder som gør alt det rigtige!! De går til behandlinger med jævne mellemrum.
De passer og plejer huden derhjemme til UG og laver endda kurforløb….. Og alligevel, så titter resultaterne frem med et tempo jeg vil kalde for et snegletempo!

Jeg kan refererer til en kunde som var, den her: ’’Hun gør alt det rigtige kunde.’’ MEN der hvor det gik helt galt var, at hun sov aaaaaalt for lidt hver nat og sådan havde det været i mange år. Lige så stille fik hun bedre sovevaner og endte faktisk hen til de omkring 7 timers skønhedssøvn.

Og hvad skete der så??
Cellerne tog i den grad fart og resultaterne blev fantastiske!! Og hvem vil ikke gerne have gode resultater for det hårde arbejde??

Så aftenbønnen til jer alle er…

SOV GODT!!

Her har vi altid et smil på læben.
ALLE er velkomne!