Makeup

Når kvinder trækker ’’makeup kortet’’
Af en eller anden årsag er det kun os kvinder som skal stå med krigsmalingen hver morgen. For det ikke skal være løgn, så kræver vi næsten af os selv, at den skal ha ekstra gas med makeuppen inden en særlig lejlighed, som fx fest eller bryllup.

 Ligger du den samme makeup hver evig eneste dag?
-sådan er det for utrolig mange af os. Lidt pudder og så en klat mascara. Og hvis vi nu rigtig flotter os, så kan der godt lige snige sig en eyeliner med i morgenrutinen.

Hér kunne man ofte godt lige bruge lidt inspiration og det kan du få her hos mig. Jeg laver individuelle makeupvejledninger og derudover afholder jeg også flere arrangementer hvor emnet ’’Makeup’’ vil være i fokus.

 Hvorfor mineral makeup?
I klinikken anvender jeg makeupserien Mineralogie. Produkterne indeholder kun 100% rene mineraler. I og med at vi påfører os det næsten hver dag, hvorfor så ikke bruge noget der er sundt for huden?

Mineralerne er spækket med antioxidanter som, A og E vitamin. De to antioxidanter har den egenskab, at de beskytter din hud mod forurening.

Skal du til fest, er du brud eller mangler du inspiration til hvordan du selv kan lægge din makeup i din dagligdag, til fester eller når du skal ud i nattelivet?

Aften/fest makeup449,-

Contour makeup549,-

Brude makeup – Vi laver altid en prøvedag for at ligge den makeup som du har i tankerne inden din bryllupsdag. Alt inkl – 1099,-

Makeupvejledning 30 min. – 399,-